Wij zoeken herinneringen en materialen uit de rijke Wasps-geschiedenis

Mei 2023

Natuurlijk: in 2021 bestond rugbyclub The Wasps 50 jaar en dat zou bij uitstek de gelegenheid zijn geweest om in een prachtig boek terug te blikken op een halve eeuw Wasps. Maar ja... toen kwam Corona en kwam er bijvoorbeeld geen feest en dus ook geen jubileumboek. The Wasps heeft nu het voornemen om dat boek uit te gaan brengen in 2026 als de club 55 jaar bestaat.

De club geeft de Vrienden gevraagd om mee te denken en te werken aan de realisatie van dit boek, vooral ook omdat er juist bij de Vrienden natuurlijk vele jaren herinneringen leven en ongewtijfeld veel (foto)materiaal beschikbaar is .  Daarom de oproep aan jou: heb jij nog materiaal in de kast liggen dat te maken heeft met onze rugby-geschiednisis, laat het weten of stuur het op, dan kunnen wij kijken of het bruikbaar is. Verder zijn alle herinneringen welkom, maar ook feiten, data, interviews, gesprekken, foto's en wat al niet meer. We nog 2,5 jaar de tijd om het boek te maken, dus dat moet geen belemmering zijn.

Wil jij meedenken en misschien meedoen of heb jij herinneringen of materiaal dat je beschikbaar wilt stellen? Zou heel fijn zijn! Geef dat dan aan via een e-mail naar info(at)wasps-vrienden.nl