SONGBOOK SPEELDE HOOFDROL OP JUBILEUMFEEST WASPS

30 APRIL 2023

Op het grote jubileumfeest van The Wasps op zaterdag 30 april speelt het songbook van The Wasps / de Vrienden een grote rol. Want als het grote feest echt begint, zo rond de klok van 20.00 uur, gaat het meteen los op het podium. Want beide artiesten (een zanger en pianist Paul Valk) zijn in de rugbycultuur gedoken en hebben het songboek als leidraad genomen voor hun muzikale optreden. Als onze rugbysongs ten gehore worden gebracht verschijnen tegelijkertijd de teksten op het grote scherm, zoals iedereen kan meezingen.

Maar natuurlijk is het boekje zaterdag ook te koop in het clubhuis. Voor € 12,50 (alleen pinnen svp) heb jij je eigen songboek. Het boekwerkje op A6-formaat is maar liefst 210 (!) pagina’s dik en heeft een harde cover. Er staan vele tientallen, nostalgische  (inter)nationale liedjes in, allemaal onderverdeeld in categorieën als Wasps-songs, volksliederen, Nederlandse, Engelse en Duitse liederen en speciale Ladies-songs.

Voor de goede orde: een deel van de inhoud is 18+, zullen we maar zeggen, maar er staan ook genoeg Nederlandse smartlappen in hoor. Als je er zaterdag niet bij kunt zijn, kun je het ook bestellen op deze website, klik HIER om op de pagina Merchandise te komen

Uit het Voorwoord citeren we de volgende tekst:

Vanaf vandaag heb jij geen excuus meer! Met dit songbook heb je altijd een enorm scala aan rugby-liederen bij de hand. Verplichte kost dus voor iedere speler en speelster van The Wasps bij iedere wedstrijd. En voor alle supporters!
Dus: sing, you bastards, sing!