DECEMBER-ACTIVITEITEN GECANCELLED

DECEMBER 2021

En toen kwam ze weer om de hoek kijken: Tante Corona. En dus is er een streep gehaald door onze drie evenementen die we deze maand voor onze leden in petto hadden!

We hadden het eindelijk voor elkaar: de rondleiding en bierproever bij Brouwerij De Hemel in Nijmegen, van eigenaar en Wasps-speler Thieu Hegger. Op zaterdag 11 december zouden we maar liefst tien Hemelse biertjes gaan proeven. Maar ja, dan zouden we uiterlijk 17.00 uur op straat moeten staan en nergens meer heen kunnen. Bovendien zouden we hiermee reisbewegingen en ontmoetingen stimuleren en we vinden dat we dat niet kunnen maken. Dus is deze proeverij andermaal uitgesteld. Maar niet afgesteld!

En een week later zouden we ouderwets met een touringcar naar Amsterdam gaan voor de heren-interland tussen Nederland en Spanje. Die wedstrijd gaat nog wel door, maar dan wel zonder publiek, dus ook zonder ons.

En tenslotte de oudejaarsborrel, op 31 december vanaf 16.00 uur in een Nijmeegs café, wat we eerdere jaren hebben gedaan in Mi Barrio aan de Fransestraat. Met de huidige regels is dat niet mogelijk, maar wie weet worden de regels op 17 december (volgende persconferentie) wel versoepeld. Of is dat hopen tegen beter weten in? We houden het nauwlettend in de gaten...