FEESTJE JUBILEUM VAN DE VRIENDEN?

Ergens in 2022?

In januari 2021 bestond onze vereniging alweer vijf jaar. Opgericht door enkele fanatiekelingen hebben zich steeds meer rugbyfans aangesloten bij de Vrienden. Hoopten we aanvankelijk nog op 50 leden, en later zelfs 75 en 100, kunnen we vandaag de dag rekenen op 128 (!) leden. En dat betekent dat de rugbysport volop wordt gepromoot, dat 'onze' club The Wasps volop wordt gesteund en dat we vooral ook elkaar ontmoeten tijdens leuke evenementen.

Dat laatste was tot voor kort ook het geval, maar sinds vorig voorjaar gooide corona roet in het eten. Toen het allemaal weer wat soepeler werd konden we half september nog een fantastische rondleiding en wijnproeverij in het Nederlands Wijnbouwcentrum houden waar maar liefst 26 (!) Vrienden en Vriendinnen aan deelnamen.  En afgelopen zomer speelden we nog met 30 Wasps-Vrienden een potje pitch&putt-golf in Molenhoek. Oh ja, in oktober 2021 proefenden we met 20 Vrienden nog van negen whisky's... 

En dan nu vijf, zeg maar zes  jaar Vrienden van The Wasps, daar moet op gedronken worden natuurlijk. Maar dat kan alleen maar als we corona eronder hebben gekregen. Zodra het kan laten we het natuurlijk meteen weten!