FEESTJE 5-JARIGE VRIENDEN NAAR 2021!

Ergens in 2021

In januari 2021 bestaat onze vereniging alweer vijf jaar. Opgericht door enkele fanatiekelingen hebben zich steeds meer rugbyfans aangesloten bij de Vrienden. Hoopten we aanvankelijk nog op 50 leden, en later zelfs 75 en 100, kunnen we vandaag de dag rekenen op 125 (!) leden. En dat betekent dat de rugbysport volop wordt gepromoot, dat 'onze' club The Wasps volop wordt gesteund en dat we vooral ook elkaar ontmoeten tijdens leuke evenementen.

Dat laatste was tot voor kort ook het geval, maar in het voorjaar gooide corona al roet in het eten. Toen het allemaal weer wat soepeler werd konden we half september nog een fantastische rondleiding en wijnproeverij in het Nederlands Wijnbouwcentrum houden waar maar liefst 26 (!) Vrienden en Vriendinnen aan deelnamen.   

En dan nu vijf jaar Vrienden van The Wasps, daar moet op gedronken worden natuurlijk. Maar dat kan alleen maar als we corona eronder hebben gekregen. Dus dit najaar geen feest of feestelijke bijeenkomst. Volgend voorjaar dan maar? Plannen is nu hartstikke moeilijk natuurlijk zoals je weet, maar we gaan ons uiterste best doen ergens in de eerste helft van volgenbd jaar een feestelijke bijeenkomst te houden. Als corona het wil...