FEESTJE 5-JARIGE VRIENDEN?

Najaar 2021?

In januari 2021 bestond onze vereniging alweer vijf jaar. Opgericht door enkele fanatiekelingen hebben zich steeds meer rugbyfans aangesloten bij de Vrienden. Hoopten we aanvankelijk nog op 50 leden, en later zelfs 75 en 100, kunnen we vandaag de dag rekenen op 125 (!) leden. En dat betekent dat de rugbysport volop wordt gepromoot, dat 'onze' club The Wasps volop wordt gesteund en dat we vooral ook elkaar ontmoeten tijdens leuke evenementen.

Dat laatste was tot voor kort ook het geval, maar sinds vorig voorjaar gooide corona roet in het eten. Toen het allemaal weer wat soepeler werd konden we half september nog een fantastische rondleiding en wijnproeverij in het Nederlands Wijnbouwcentrum houden waar maar liefst 26 (!) Vrienden en Vriendinnen aan deelnamen.   

En dan nu vijf jaar Vrienden van The Wasps, daar moet op gedronken worden natuurlijk. Maar dat kan alleen maar als we corona eronder hebben gekregen. Dat zit er nu wel aan te komen, dus wie weet kunnen  we komend najaar of komende winter weer een echt feest houden.  Zodra het kan laten we het natuurlijk meteen weten!