VRIENDENFEEST IN HET NAJAAR

Oktober 2022

In januari 2021 bestond onze vereniging alweer vijf jaar. Opgericht door enkele fanatiekelingen hebben zich steeds meer rugbyfans aangesloten bij de Vrienden. Hoopten we aanvankelijk nog op 50 leden, en later zelfs 75 en 100, kunnen we vandaag de dag rekenen op 124 (!) leden. En dat betekent dat de rugbysport volop wordt gepromoot, dat 'onze' club The Wasps volop wordt gesteund en dat we vooral ook elkaar ontmoeten tijdens leuke evenementen.

De afgelopen twee jaar gooide corona behoorlijk veel roet in het eten wat die evenementen betreft, maar toch hebben we nog fantastische rondleiding en wijnproeverij in het Nederlands Wijnbouwcentrum gehouden, speelden we met 30 leden pitch & putt in Molenhoek en oh ja, in oktober 2021 proefden we met 20 Vrienden nog van negen whiskey's bij Versailles in Nijmegen... Maar een jubileumfeest zat er nog steeds niet in. Tot nu! 

Na ruim 6,5 jaar Vrienden gaan we in het najaar het glas heffen op onszelf. Samen met partners en introducées gaan we op een heel leuk feestje vieren. Een speciale bestuursdelegatie is bezig de voorbereidingen daarvoor te treffen. Zodra de gegevens bekend zijn ontvangen alle leden een uitnodigng voor het evenement in oktober.