EINDEJAARSBORREL IN CAFE 'T HAANTJE

ZATERDAG 30 DECEMBER

Een mooi moment om elkaar weer eens in alle gezelligheid te ontmoeten: de traditionele eindejaarsborrel van de Vrienden van The Wasps. Alle leden zijn welkom met hun partner en/of introducé!

haantje_nijmegen_uitagenda1.jpgDeze keer gaan we naar het aloude Nijmeegse café 't Haantje aan de Daalseweg (wie kent het niet), nog steeds in handen van de familie Puijn. Een echt bruine kroeg waar het bier bij wijze van spreken langs de wanden naar beneden druipt.

Achter de kroeg beschikt 't Haantje over twee zaaltjes en in een daarvan zijn wij net voor nieuwjaar van harte welkom. Lekkere (tap)biertjes, mooie wijnen en uiteraard alle mogelijke frisdranken zijn er verkrijgbaar. Die zijn voor eigen rekening, maar ter ondersteuning biedt de vereniging een scala aan aangename warme en koude hapjes aan.  

Vorig jaar waren we te gast in de bovenzaal van café Daen, weet je nog? Dat was kei-gezellig en iedereen die daar is gewest komt geheid deze keer ook naar onze eindejaarsborrel. Kom jij ook? Fijn! Laat dat ons dan even weten via DEZE AANMELDLINK.